31 januari 2019

Dags för en skylt

Vår brevlåda lever ett farligt liv. Flera gånger har den fått en strike och hamnat i diket. Det är oftast plogbilen som bowlat lite. Hittills i år har det inte hänt något, det kan bero på att jag ifjol gjorde en helt ny brevlådeställning så att alla sju lådor skulle få plats. Den förra ställningen och alla lådor med innehåll hamnade långt ner i diket efter nämnda strike.
Fjolårets myckna snöande gjorde att jag också, i början av ställningen satte upp en hög pinne. Den är säkert tre meter lång. Men det behövdes då och den verkar behövas även i år. I somras såg det dock lite märkligt ut med en pinne som bara sticker rätt upp...
Nästa irritationsmoment är all reklam som kommer. Detta måste stoppas. Att sedan brevlådan är helt utan märkning gjorde att jag nu tagit det som jag länge tänkt. En skylt. En skylt med våra namn, adress och texten; INGEN REKLAM, TACK!
Vi får se om det hjälper, jag hoppas. Att göra en skylt är lätt. Skyltmax erbjuder ett enkelt verktyg där man väljer produkt, text, bild, typsnitt mm för att få sin skylt som man vill ha.
Smidigt och enkelt.

Inga kommentarer: