16 april 2018

Fjällen

Jag längtar alltid till fjällen. Det orörda, tysta och mäktiga. Konstant finns där en längtan. Kanske inte bort i första hand utan till. Till det där som jag upplevt så många gånger. Det finns många före mig som upplevt just det där. Det är så annorlunda, så fint och så vackert. Även om det regnar, snöar eller är allmänt dåligt väder så är det något så alldeles speciellt.
Jag har blivit mer och mer en skidmänniska. På tur. Tidigare har jag åkt slalom och trivs med det. Men de senaste åren har jag märkt hur jag mer och mer åkt utanför pisten med min slalomskidor. Tagit höjd och sedan åkt långsamt utför för att komma långt utanför pisten. Kanske en knapp kilometer och undrat lite om jag ska kunna ta mig tillbaka till backen med lift och allt. Det har varit en längtan att gå på tur.
Jag har alltid gått på tur och tycker att det ger mig den optimala frihetskänslan att gå vart jag vill. Det känns så bra, så befriande, så inspirerande.
För att kunna komma till fjällen så behövs alltid ett bra boende. Numera så växer husvagnsplatserna med rekordfart. Folk ska kunna ha husvagn och förgård på sitt drömställe. Då jag inte är en skotermänniska så kan jag gott uppskatta en stuga och ett enklare boende då upplevelsen av skidturen får stå i centrum.
Detta inlägg är ett samarbete med GuMo i Sälen Stuguthyrning AB

Inga kommentarer: