12 september 2017

Min kyrkstuga.

Min kyrkstuga är nu såld. Den har gått i arv, först från min mormor och morfar, sedan till min mamma och pappa och nu senast till mig. Det är verkligen en del av mig även om jag varit där väldigt lite.
Till slut så blev det mest bara en belastning. Att ha den, betala till den, känna en viss omsorg ändå gjorde att jag under sommaren tog ett beslut att sälja. Dock så blev vi kyrkstugeägare ålagda att måla om dem utvändigt. Så det har jag gjort i sommar. Ett rätt så drygt arbete. Det fina med det är att jag fick en förnyad känsla för stugan och även mina stuggrannar. Men när det var klart så kände jag också att jag var klar med stugan. Jag tror inte att jag och min familj kommer att vara där eller nyttja den mer i framtiden. Så det var dags och jag hittade en så bra köpare. Hon kommer att nyttja den och vara där och utveckla den. Lycka till C.

Så såg rummet ut när jag överlämnade det.Inga kommentarer: