14 september 2017

Att städa

Att städa är ett måste, eller hur? Jag gissar att just städningen är en källa till ofrid i många hem. Man hittar inte rätt nivå som kan passa de som bor i huset. Ofta hamnar städningen snett och det blir en person som får göra nästan allt jobb. Det är onödigt och tråkigt att det ska bli och vara så.
Bor man dessutom i ett stort hus, har många fönster som dessutom kanske är omoderna så att de inte går att vända så kan det blir riktigt besvärligt. Jobbar man heltid, är engagerad på annat håll, är fotbollsförälder, engagerad i kyrkan, eller har sjuka föräldrar så blir orken helt enkelt därefter.
Ibland är det så att problemet inte är pengar. Man har råd men inte kraft. Eller helt enkelt inte motivation och vill göra annat.
Lösningen heter städhjälp. Fönsterputsningshjälp till exempel. Att anlita ett städproffs gör att det blir enklare att leva, enklare att andas, enklare att hitta harmoni i huset. Ett städproffs har gjort det förr, har städat förr och gör det faktiskt på heltid. Och det man gör mycket av blir man bra på.
Idag är också städföretag miljömedvetna. Man vet vad som fungerar och man vet vad som inte förpestar vår miljö.
Detta inlägg är ett samarbete med DFSM

Inga kommentarer: