29 november 2016

På plats i Umeå

Scandic Umeå. Kört dryga 30 mil idag. Från hemmet till jobbet till Umeå. Blött, saltiga vägar, långtradare, långsamt. När det går blott 70 km/t i flera mil känns det lite segt. Men det får ju gå. Bra att komma fram. Ett par långtradare stod parkerade mitt på E4:an. Gissar att de inte gör det frivilligt utan att något har hänt. Kanske en punktering vad vet jag. Just som jag passerat den ena så varnade man på P4 om stillastående långtradare på vägen. Jo, jag såg det...men bra att andra blir informerade.
Det blir en natt på hotell då. Sedan kursdag imorgon som jag ska leda men inte föreläsa på. En kursdag om våra EU-migranter. Fler intressanta föreläsare från olika områden. 50 personer är anmälda så det är ju ett litet gäng ändå. Trevligt.

Inga kommentarer: