9 november 2016

Frakterna kostar

Frakterna från olika webbshoppar kostar ibland lika mycket som varan själv. Ibland vill man bara beställa en vara för ca 100 kronor och då kommer frakten med posten att kosta minst halva den summan. Det gör att man tvekar. Det företag som kan erbjuda fri frakt har tveklöst ett övertag och när jag ska handla så brukar jag alltid jämföra totalpriset. Den som erbjuder fri frakt vinner alltid och jag gör affär av dem.
Just nu ikväll så behövde jag små batterier. De har som ett kärt barn flera olika namn men jag valde att söka på namnet LR44. Det kom givetvis upp flertalet träffar. Det som fångade min frifraktaröga var Batteriexperten som hade ett bra pris och de erbjöd även fri frakt. Några klick, betalning med Klarna och Bank-ID och så var det klart. Hem i min postlåda om några dagar hoppas jag.
Detta inlägg är ett samarbete med Batteriexperten

Inga kommentarer: