10 oktober 2016

Många steg

1000 steg. En bra bit kvar till 10000.
Jag brukar ibland sätta på stegräknaren på min telefon. Målet är att gå 10000 steg per dag. Det lyckas sällan. Ofta blir det 4-5000 steg under en dag. Det kan vara OK men jag tycker nog att det är för lite. Min förhoppning är att telefonen inte registrerar alla steg men det är nog en illusion. Det är nog helt enkelt så att jag går för lite.
De kvällar jag orkar ut och promenera blir det helt annorlunda. Skulle jag välja att gå den stora rundan som är nästan 7km så skulle jag bara där kommer upp i drygt 7000 steg. Och med den vanliga vandringen under övrig tid så blir det nog så att målet för dagen blir nått. Men som som sagt...det händer inte alla dagar.
Dock så står jag vid mitt skrivbord hela dagarna och det tror jag är riktigt bra. Det förbränner en hel del och gör också kroppen gott.

Inga kommentarer: