12 april 2016

Jobba med vävar

Jag har under flertalet år jobbat med att skapa, administrera och utveckla olika hemsidor i olika plattformar. Det har
varit en riktigt trevlig syssla, ibland rätt så jobbigt när man inte kan men också stärkande när man får det att fungerar som man vill.
Man kan nog säga att jag är självlärd och jag har ägnat åtskillig tid åt att söka information och instruktionsvideor på nätet för att få hjälp. Att just kolla på en sådan video är riktigt intressant då man känner igen sig i den miljö som visas då det också är min miljö som jag jobbar i.
Jag har också ibland haft kompisar att fråga då jag stött på problem vilket varit riktigt värdefullt.
Ändå så har jag genom åren upplevt att det varit för många och långa omvägar att själv söka sig till information och olika lösningar. Det tar tid. Mycket tid. Fördelen är väl att man lär sig mycket då stick- och sidospåren blir många. Att ha någon att fråga och att ha någon att söka hjälp hos är ovärderligt. Att få hjälp snabbt. Det kan inte mätas i pengar. Men det mäts i tid... Just det att komma vidare och hitta lösningar är så viktigt.
Ibland har det blivit så att jag inte kommit vidare. Jag har sökt och sökt men sedan har det stannat upp. Då känns det inte bra. Så min tanke nu är att det finns alla goda skäl till att söka och få den hjälp man behöver för att snabbt och effektivt kunna lyckas. med sitt projekt.
Detta inlägg är ett samarbete med elefantwebb.se

Inga kommentarer: