5 april 2016

Axel

Jag har ont i min axel. Det var i lördags som jag tydligen överansträngde den. Nu har det gått tre dagar med smärta. Jag äter maxdos av Alvedon och Ibumetin i kombination. Det hjälper men jag vill ju att det ska bli bättre snabbt. Via en kollega på jobbet som i omgångar haft samma bekymmer och även är opererad för detta fick jag veta att jag mest troligt har Impingement. HÄR finns allt att läsa om denna åkomma. Impingement står för inklämningssyndrom och när jag läser vad det är så inser jag att det är det jag har.
Jag mailade även min läkare i morse som snabbt gav mig svar:
Låter som överbelastning, inte något som gått av. Behandling helt rätt – fortsätt ffa Ipren, 400 mg x3 i 1 v, komplettera med Alvedon. Pendla med armen utan att belasta den. Återkom om ej bättre inom 1 v för bedömning - ring 0X-XXX XX så lotsar våra sköterskor dig vidare.
Fantastiskt att min läkare kan ge råd bara sådär. Det inger verkligen förtroende.

Inga kommentarer: