3 april 2016

Arbetsdag

Igår lördag var en riktig arbetsdag här  hemma på tomten. Jag körde in mer ved där jag hade stora problem med SJ-pallarna hade frusit fast som vanligt. Men till slut så fick jag ändå in två storsäckar som ska räcka under april i alla fall. Sedan så är årets ved slut. Ja, det blev lite för lite hugget ifjol. Sedan så lastade jag av veden jag kört hem från skogen som jag hållit på med under hela vintern. Nu är föret så pass dåligt och snötillgången tryter så det är bara att kasta in handduken. Jag lyckades även köra omkull med skotern när jag skulle upp över en kant och i det slitet och annat slit under dagen så sträckte jag mig i höger axel. Det märkte jag först senare under eftermiddagen då jag stod vid grillen. Kvällen blev därför rätt så lugn och natten har väl inte varit den bästa så att säga. Svårt att hitta en ställning där det inte gör ont.
Men jag är nöjd över min där då jag fick gjort en hel del, både stort och smått.

Inga kommentarer: