4 mars 2016

Spännande

Jag gillar spännremmar. Gammaldags, hederliga spännremmar som de på bilden här bredvid. Inte de ännu äldre där man var tvungen att dra remmen både upp och ned, även om det kanske är ännu bättre, inte heller de i läder med hål i utan just de som syns här. De är lätta att trä in i och lätta att spänna. Det håller remmen hyfsat spänd, är billiga i inköp och man kan aldrig ha får många av dem.
Men det finns ju knappt att få tag på. Jag har verkligen spanat efter dem i de olika affärer jag besökt. Det finns bara en annan typ som är riktigt besvärliga att använda. Svåra att trä in remmen i spännet tex. Jag har köpt dem i brist på annat men till slut så hittade jag de jag vill ha här på nätet - vart annars?
Jag behöver remmar när jag ska vandra  och spänna fast saker på min ryggsäck eller spänna ihop skidor och stavar. Jag behöver en rem till min kåsa som jag vill ha i bältet. Jag behöver en rem i rätt längd när jag ska spänna fast saker på en skotern, cykel eller mopeden.
Kort sagt, livet blir så mycket bättre med spännremmar.
Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Arno-Remmen AB.

Inga kommentarer: