17 mars 2016

Flest datorer

Flest datorer vinner. Idag ser det nästan imponerande ut på mitt skrivbord på jobbet. Hela fyra skärmar. Det kan synas som att man skulle vara riktigt effektiv om man har flera datorer men det kan också tyda på problem... Och denna gång var det just det. Jag ville kolla om det fanns VLC installerat på någon av de gamla bärbara datorerna som ligger i ett förråd och mer eller mindre skräpar. Eller i alla fall används rätt så sällan. Tanken var att kunna visa tre filmer på raken i en slinga till helgen. I VLC är det hur lätt som helst men inte i Media player. Är det någon som förstått sig på Media player? Jag går alltid vilse i det programmet... Till slut så fick jag nog till det. Men osäkerhetskänslan är stor. Dessutom är det en annan person som ska använda datorn och programmet så jag hoppas verkligen att det kommer att fungera.

Inga kommentarer: