25 februari 2016

En skylt

Jag är engagerad i en förening utan skyltar. Ja, det är faktiskt sant. Föreningen har flera stora lokaler med stuga och stora ytor till sitt förfogande. Utan skylt. Besökare vet inte när de är framme så att säga. Flera gånger har jag fått frågan hur man ska hitta dit och veta när man kommit rätt och ofta går det rätt så bra efter en beskrivning men helt säker man kan aldrig vara. Ibland har jag stämt möte med en person och sedan har jag fått leta rätt på den på en annan plats.
Det är egentligen en liten fråga men ändå ack så viktig. En tydlig skylt som visar att man kommit rätt och som stolt visar på vart man är kan ju tänkas vara rätt så viktig.
Jag tror att orsaken till att föreningen inte har någon skylt är att man inte riktigt vill visa upp sin verksamhet. Varken till eventuella tjuvar eller till allmänheten.
Jag tänker att tjuvar hittar ändå och allmänheten behöver få veta och komma rätt.
Detta kommer att bli en punkt på dagordningen på nästa styrelsemöte tänker jag. Vi behöver få upp flera tydliga anslag som visar vart man är och att man kommit rätt.
Detta är ett sponsrat inlägg från Reklmacentra

Inga kommentarer: