10 december 2015

Ett hönsforum

Jag har tidigare skrivit att jag har startat ett hönsforum. Alltså ett forum för olika typer av frågor som rör hobbyn att ha höns. Jag är med i två grupper på Facebook som rör alla typer av frågor kring höns och hönsskötsel. Det är mykcet intressant och kul att följa, det finns ju så många olika typer av raser och därmed så många frågor. Det jag genast märkte när jag började följa dessa inlägg var att samma frågor återkom gång efter gång. Och det blir ju så, just när "mina" frågor dyker upp så blir det viktiga och intressanta. Gruppmedlemmarna är intresserade av att hjälpa till men en del frågor skulle nog kunna få ett bättre öde.
Därför skapade jag ett hönsforum där man kan ställa sina frågor och sedan finns de kvar i lite mer strukturerad ordning under rubriker etc.
Den största gruppen på Facebook har över 14 000 medlemmar, så intresset för hönsskötsel i liten skala är rätt så stort föreställer jag mig.
Jag skrev en liten blänkare igår kväll och genast så fick räknaren på sidan spinn. Över etthundra unika besökare på ett par timmar. Idag så är den hittills uppe i samma summa och än så är kvällen ung. 45 personer har valt att registrera sig och det är över förväntan. Nu fattas bara att folk börjar skriva också... det är ju liksom det som är meningen.
Jag hoppas att det kommer och att forumet blir nyttjat, jag har ju trots allt lagt ut en del pengar och tid till att få det att fungera och då skulle det kännas fint om det också kom till nytta.
http://honsforum.se

Inga kommentarer: