24 november 2015

Mer övervakning av höns

Övervakningen av våra höns fortsätter. Här kan du se två skärmklipp över deras tillvaro. Den ena är från dagtid när allt är lugnt och de går omkring i godan ro. Alltid verkar de hitta något att äta ser det ut som. Det fina är ju att jag kan kolla till dem under dagtid via min telefon från jobbet till exempel.
Då ser jag om det är akut att de ska få nytt vatten eller mer foder när jag kommer hem, eller om jag kan ta det lite senare under kvällen. Den andra bilden är från natten. Kameran har nattseende så även då kan jag titta till dem. De sätter sig då på sina invandra platser och de ligger rätt så nära kameran, därför syns det mest fjädrar då de klättrat upp på stegen.
Jag har även en trådlös termometer som gör att jag kan kolla hur varmt de har. Den är inte ännu kopplad till min kamera men det kommer.
I alla fall är det fint att kunna se hur de har det inifrån huset även vad gäller temperaturen.
Inga kommentarer: