30 oktober 2015

Höst

Nu är hösten definitivt här. Löven har avlövats och kvar finns kala grenar där de tidigare har funnits löv i olika storlekar och färger. Det är så det är och ska vara men också finns där ett vemod och ett stråk av sorgsenhet, En kort sommar. Sen så kom den igen, vintern och mörkret.
Det går alltid att hitta olika positiva saker att hänga upp tanken vid men så här i tröskeln till november så påverkar vädret mig lite mer än vanligt. Regnblöta vägar, svårt med sikten när man kör bil, korta dagar osv. Vi vet allt hur det är och kommer att bli.
Åren går och ju längre jag lever så blir just november en månad som känns lite tyngre än vanligt. Att krypa in och tända ljus inne är inte riktigt min grej, jag vill kunna vara ute och njuta av vädret. Och när man jobbar så startar dagen med mörker och slutar med mörker. Vid fikabordet sägs det ofta att idag är det fint väder. Varför säger man så? Vi kan ju inte vara ute och njuta av det? Jag vet att man mår bättre av att titta ut men jag vill så gärna uppleva det vackra de få dagar som finns.
Det finns en genväg. Goda kosttillskott som kan lindra en tillfällig depp där kroppen bara känns så tung och trött. Saframyl kosttillskott ger dig en dos Seretonin och andra viktiga vitaminer såsom magnesiumbrist kan lindra ett tillstånd av trötthet och håglöshet och kan saknas under denna period av året

Inga kommentarer: