15 december 2014

Sjuktiden

Senast jag var förkyld var under sportlovet i våras om jag nu inte minns hel galet. Att jag kommer ihåg det var att det var då, mitt under lätta feberdimmor, som jag började med att riva ut köket. Bära ut underskåpar, riva socklar och börja riva bort den gamla korkmattan. Det var alltså renoveringsstart. Inte den bästa starten med i alla fall en start. Det gick trögt och långsamt men det gick.
Sedna har det varit en resa i damm, olika hantverkare, funderingar och en massa eget jobb. Det har blivit så bra och vi är så nöjda. Bara för att passa in i renoveringsmönstret så har jag ännu några lister kvar att sätta upp. Det ska vara så. Jag vet att en del aldrig får upp dessa. Det handlar nog om renoveringströtthet kan jag tänka. Riktigt där är jag inte än men det kommer tankar om detta när jag är hemma idag med lätt feber och där allt liksom går lite långsamt.

Inga kommentarer: