8 april 2014

Min skrivare

Jag måste säga att jag är mycket nöjd med min skrivare. För ett par år sedan så köpte jag en billig laserskrivare som verkligen gjort sitt jobb under dessa år. Det är en Brother HL-1030. Tryggt och säkert kommer det papper efter papper ur den i den takt som jag vill. Den har fungerat som jag vill, problemfritt.
Så långt är det inga problem men det gäller ju att hitta en bra toner som fungerar lika bra. Nu har jag hittat en bra webb som säljer dessa just till min skrivare. De har dessutom en bra webshop som är modern och har allt man kan tänkas förvänta sig av en shop av idag. Till min skrivare finns även på denna webshop att köpa en ny trumma och har man väl bytt den så har man ju nästan fått en helt ny skrivare. Detb etyder att jag kan fortsätta att köpa delar till den och lita på att den kommer att tjänstgöra ett bra tag till.

Inga kommentarer: