27 februari 2014

Mera kursande

I dagarna två är jag nu på kurs i Luleå. Denna gång är det ett dygn för informatörer i Luleå stift. Jag brukar välja att vara med någon gång då och då. Dagen har innehållit mycket om bilder, tredjedelsregeln, olika bildformat och lite behandling i Photoshop. Mycket intressant. Jag märker ju att jag har hållit på ett tag med foto så det var inte så många nyheter men det var en bra repetition. Det jag noterade som ett bra tips var att det är inget som hindrar att man kör på automatisk ISO-inställning på kameran. Det ska jag börja med. Vi fick även se en jämförelse på bilder mellan en iPhone och en Nikon D70. Visst ser man skillnaden men den är inte så värst stor. Ska man förstora upp bilden så tappar telefonen givetvis i kvalitet men annars så såg det rätt så bra ut.

Inga kommentarer: