10 februari 2014

Leifs Hobby

...since 1994. Det är mitt lilla företag det. Alltså blir det i år 20 år. Tänka sig att jag under alla dessa år har hållit på och gör det fortfarande. På senare tid har det givetvis mattats något och numera så tar jag ett år i taget. Det blir väl så kan jag tänka. Det som just nu är hetast är de som kör 1:8 buggy med metanolmotorer. Där finns det en stark tävlingsvilja och ett starkt driv. Redan nu när det droppar från taket så drömmer man om sommarens tävlingar och hur man ska lyckas pressa fram det mesta och det bästa ur både bil, motor och förare. Det är kul att kunna följa dessa entusiaster på rätt så nära håll. Kring dessa så har vi också bildat ett team. Team Leifs Hobby. Det är 12 förare som alla kör med ett bilmärke som jag säljer. Ja, även annat som jag säljer; däck, radio, motor osv. Jag sponsrar dem med bra priser och ger den förhoppningsvis en morot att satsa lite mer i denna ändå rätt så dyra sport.

Inga kommentarer: