13 januari 2014

Lång dag

Det har varit en lång dag idag. Mycket på jobbet med sena upplysningar om att många saker ska vara gjorda igår, typ. Stressigt och svårt att då samtidigt hinna skapa och få till saker som jag skulle vilja. Men det lyckades och det känns bra. Fast någonstans så finns det nog någon som ska betala ett pris för det också. Jag är rädd att det är jag...
Om kvällen när jag kom hem var det 15 grader i huset. Det är OK framförallt då jag hör att många engelsmän har bara 16 grader inomhus. Det är för lite men jag vet ju att det är en vanesak. Jag vill ha, 20 och gärna 21 eller så. En lyx man kan unna sig när man eldar med ved. Så det var bara att börja elda på sedvanligt sätt.
Måndag kväll är också öppet i min butik. Där var det noll grader i morse... Så jag satte på luftvärmepumpen som varit avslagen i morse och hoppas att den skulle ha hämtat upp en del grader. Det hade den gjort. Det var tio grader nu ikväll. Inte så värst mycket alltså. Som tur är så har jag ju en järnspis även där. Och den ger ifrån sig bra med värme men även den behöver ju en stund på sig att värma upp ett rätt så stort rum.
Fem kunder kom ikväll och det var ju kul. Många måndagar före jul så var det bara en eller ingen kund. Då blir det lätt så att man börjar misströsta men ikväll kändes det bra.
Så det är väl bara att fortsätta med det man håller på med. Att bli vid sin läst och att se tiden an.

Inga kommentarer: