20 oktober 2013

Söndagsjobb

Det blev en tidig avfärd från stugan i morse. Tror nog aldrig att jag kommit iväg så pass tidigt som strax efter klockan sju men denna gång så blev det så. Det blev en strålande dag när jag körde mot kusten för att börja jobba denna söndag eftersom vår distanskurs startade idag dag och slutar på torsdag.
På vägen så var det ganska dött och lite trafik men jag såg en del djur så istället. Minst tre orrar och en räv. Jag undrar varför de uppehåller sig på sidan om vägen, just i gruset? Hittar de något ätbart just där? De kan sitta kvar länge och låta bilen nästan snudda vid dem, de ser ut att var helt orädda. En fågel satt faktiskt mitt på vägen och när jag inbromsande kom nära den så flög den iväg, annars så verkar de ha full koll på vart bilarna kör då de kan sitta kvar alldeles vid vägkanten.