23 oktober 2013

Morgon och afton

Det var en mycket sömnig morgon i morse. Jag tyckte att det var rätt så mörkt när jag kom ned i köket fullt påklädd och redo att möta dagen. Men gräsligt trött var jag. När jag så kikar på köksklockan så visat den 05.10. Men..jag hade ju stigit upp kl 06.00?
Efter ett tag så börjar min sömniga hjärna att lägga ihop ett och annat. Igår var det ett planerat strömavbrott mellan kl 10-12. "Ledningarna är inte med säkerhet inte spänningslösa under tiden" brukar det stå.
Så när jag skulle lägga mig så blinkar klockradion 00.00. Den behöver ställas på rätt tid... Resten är lätt att räkna ut. Jag ställde klockradion på fel tid och vaknade därefter.
Hur gör jag nu då...? Stiga upp på riktigt eller försöka somna om en ca 45 minuter? Med kläder eller utan kläder? Svåra val en tidig morgon. Det blev avklädning och en kort slummer.
Och nu om aftonen så är det lite segt vilket har sin förklaring. Ställ klocka rätt nästa gång är ett hett tips.

Inga kommentarer: