4 augusti 2013

Dekor

Jag ser och förstår att det blir mer och mer vanligt att dekorera sin bil. Det finns olika företag som håller på med det och en del försöker göra det helt på egen hand. Jag kan bara säga att det syns. Att göra en en dekor och att låta ett företag göra det syns. Rejält. Det finns en bra sida som ger en bra överblick, historia och idéer hur man kan göra om sin bil. Den väger även in trafiksäkerhet och ger givetvis förslag på hur färdiga bilar ser ut genom bilder och filmer, samt visar på hur de små detaljerna gör att helhetsintrycket blir så mycket bättre.
Om jag skulle göra om min bil så skulle den nog få likna ett flygplan, eller att det i alla fall skulle finnas tydliga drag som skulle ge associationer till hur ett sådant ser ut. Även om jag i de allra flesta fall kör försiktigt så skulle det se kul ut att kunna flyga lågt i mitt egen tempo.

Inga kommentarer: