9 juli 2013

Sommar

Det är en riktigt bra sommar, tycker jag. Idag är det lite svalare men det betyder endast att jag får tillfälle att göra annat som är lite svårare när det är varmt. Jag kommer att ha svårt för de som, när jag börjar om att jobba, kommer eventuellt att klaga över den kalla och regniga sommaren. Jo, jag kan förstå att det beror på. Bor man i lägenhet eller i radhus och inte har så mycket att sköta om och barn som vill bada osv så är det lite annorlunda. Fast det är ju ändå lite upp till en själv. Man kan skaffa sig ett intresse som gör det möjigt att njuta även av en svalare dag.
Jag läste en kommentar som gick ut på ungefär att om du inte kan njuta och vara nöjd med din dag så har du slösat bort tiden..., typ. Det ligger något i det. Det ligger förhoppningsvis många dagar framför oss och det är upp till oss själva hur vi vill ha dem.

Inga kommentarer: