27 december 2012

Spela spel

Julhelgen har ägnats till en del åt att spela spel. Det har varit enkla tärningsspel eller strategispel som dominerat tillvaro sent om kvällarna. Det är faktiskt riktigt kul och ett trevligt sätt att umgås och att lära känna varandra. Humöret både stiger och även sjunker när det går det egna spelet åt rätt håll och ibland finns även en gnutta skadeglädje när en tärning inte uppfyller spelarens önskan eller när en strategi genomskådas.
Jag kommer via webben i kontakt med en spelupplevelse på nätet. Här finns en nära nog komplett guide och ingång till hur man spelar spel på nätet. Sidan ger tips på var man ska spela och verkar, vad jag kan se, ge en balanserad bild av vad och hur det är att spela poker, kasino, triss, bingo, lotto och många fler spel på nätet.
Själv har jag spelat några spel och har ett konto hos en av de största spelbolagen. En tid var jag rätt så aktiv där men nu är det ett bra tag sedan jag provade lyckan. Min egen spelupplevelse gick både upp och ned. Jag kommer ihåg att när jag vunnit några hundralappar så blev jag lätt övermodig och satsade än mer för att vinna än mer. Kanske är det spelets magi, lockelse och fälla. Risken att förlora allt och möjligheten att vinna nästan allt.

Inga kommentarer: