5 december 2012

Sämre tisdag

Måndagen flöt på bra i ett bra tempo. Men om kvällen när jag håller på att avsluta min tid i min butik så får jag ont i magen. Innan dess hade jag tack och lov varit ute och satt upp en ny postlåda eftersom den gamla hade gått sönder, det var nog plogbilen som fått in en strike.
Men som sagt magen... frossa och magknip. Just det; magsjuka. Smaka på ordet. Inte kul.
Det blev som väntat, magtömning och feber med frossa hela natten. Tisdagen blev likadan även om magen höll sig lugn. Soffan blev min tillflykt. När man inte ens orka titta på TV så är man rätt slut. Jag sov i omgångar och försökte även hålla mig varm genom att elda, det var ju kring 20 grader ute.
I natt har jag sovit något bättre även om värken i kroppen gjort att jag snurrat åtskilliga varv i min säng.
Och nu, onsdag morgon är det lite bättre. Magen är orolig, febern något lägre och matlusten är borta. Det blir ännu en dag i stillhet.

Inga kommentarer: