30 november 2012

Kvällen

Det är kväll och halvhelg. Noterar att det är första december imorgon.Vart tog november vägen? Jag vet. Jobb. Och ännu mera jobb. Dryga femtiotimmarsveckor med många resor insprängda. Det tär och det tar och det ger. Livet blev jobb och återigen jobb. Det kan vara så. Jag landar vid köksbordet en fredagskväll, med tillfällig helg. Jobb även imorgon. Jag gör nog en hård landning imorgon kväll. Tur att jag landar mjukt. Omtyckt och älskad. Omåttligt värdefullt!
Jag lagar middag om kvällen efter att tröstlöst försökt få igång utegransbelysningen. Den krånglade även i fjol. Och i förfjol. Nu blir det en ny. Och ännu är den levande utegranen mörk. Som natten, sparsamt upplyst av fullmånen. Vad gäller middagen så noterar jag att cayennepeppar är inte att leka med. Starkt trots grädde i stekpannan. Gott och starkt. Stärkt av middagen är det en bra kväll.
Halvhelg.

Inga kommentarer: