11 oktober 2012

Kläderna under

Kläderna under kläderna är stort. Och mycket viktigt för en del. Man ska vara fin under har jag hört. Eller att kvinnan ska vara fin under för sina män eller blivande män eller så. Eller fin under för sina fina väninnor. Eller finast under i den tävling som kvinnor ibland har mellan sig. Finast, helt enkelt.
Jag inser att det finns många olika ställen där man kan bli finast. Det finns flera ställen där man kan handla underkläder. Jag kollar lite. Och jag blir mest generad. Både att det finns sådana här grejer och att man vill ha dem på sig och att man vill köpa. Men det lockar väl, skulle jag tro. Och jag får faktiskt söka rätt länge innan jag hittar något för mig. Någon som kan tänkas kännas vanligt för mig. Något som liknar det jag skulle vilja ha på mig och som jag skulle vilja att min partner skulle vilja ha på sig. Men det finns tack och lov.
Och om man nu är intresserad av dessa grejer så är det kanske just på nätet som de ska handlas. Där kan man vara lite mer anonym och köpa lite mer i smyg.

Inga kommentarer: