19 oktober 2012

Forex

Jag har under många år använt en internetbank. Det har fungerat bra och jag var helt nöjd med hur den var uppbyggd och hur den fungerade. Utom en sak. Räntan.  Den var en bråkdel av en procent. Det var mycket otillfredsställande. Jag ville byta bank och de krav jag hade var att det skulle vara hyfsat ränta och att jag skulle ha möjlighet att kunna betala mina räkningar via banken.
Jag surfade runt och jag kom till slut till Forex bank. De erbjuder hyfsad ränta och jag byte snabbt till dem och lät mitt lönekonto hamna där.
Jag är mycket nöjd. I alla fall några dagar på året så finns det väl någon krona där och då känns det bra att pengarna gör lite mer nytta. Sen så fungerar internetbanken utmärkt och det finns flera bra funktioner som gör lätt att se vad man gör och har gjort.

Inga kommentarer: