2 september 2012

Snö...


Det kommer snö. Inte än alltså men det kommer. Och jag har under några år funderat på varför jag inte ännu monterat ett rasskydd för snö. Över bron brukar det hänga en lång driva som när som helst kan rasa ned. Jag har många gånger halkat och skyndat mig förbi överhänget för att undvika att bli begravd av snö. Rasskydd har jag tänkt.
Likaså vid min butik. När det rasar så blir det så kompakt att det bitvis är nästan omöjligt att få bort. Det blir hårt som cement. Då får jag ta fram min traktor för att få bort all kompakt snö som lagrats vid ingången. Det är besvärligt.
Kanske kommer jag denna höst att montera ett snörasskydd. Jag hittade denna sida på nätet:
Rasskydd för snö! Här verkar det finnas allt man behöver. Jag ska söka vidare för att hitta min takläggare med denna sida som hjälp.

Inga kommentarer: