27 september 2012

Hotell

Jag är webbredaktör för ett antal webbsidor. Det är en trevlig syssla som jag trivd med. Här i bloggen hittar du dem en bit ned till höger. När man söker efter webbhotell och domäner så finns det många att välja bland. Prisklasserna är verkligen varierande och det man får varierar också mycket kraftigt. På fyra av mina hemsidor så har jag valt One.com. Deras webbhotell är klart billigast och har under åtskilliga år fungerat mycket bra. Det finns en bra tjänst där man helt enkelt går in och kolla om en domän är ledig. Man kan kolla om minhorizontregerar.se är ledig till exempel. Om den är ledig så är det bara att klicka sig vidare och då brukar jag alltid ta det billigastehotellalternativet. Det utrymme man där får brukar räcka till det mesta. Och de fina är att man får domän och hotell i ett paket. Här får du också en egen e-post med ditt domännamn och en massa annat nyttigt. Gör ett besök så får du se.

Inga kommentarer: