11 juni 2012

Fotboll

Det är fotboll på TV. Faktiskt just nu. Jag tittar sporadiskt. Tycker det är kul att se när Sverige vinner. Annars kan det få vara. När Ukraina gjorde 1-2 så gick jag därifrån till min dator och svarade på ett mail relaterat till mitt företag. Det känns mer aktivt och nyttigt så att säga. Fast skulle Sverige göra ett mål till så vill jag ju se det på reprisen. Överlag så har jag svårt att följa med i den totalt hängivna tonen som förmedlas genom ett flertal olika kommentatorer och så kallade experter. Det ska analyseras och värderas och ges goda råd. Då loggar jag ut. Då blir det för invecklat för mig. Kanske beror det på att jag inte har det där brinnande intresset för sporten fotboll. Kanske beror det på att jag inte spelat seriespel själv, vad vet jag. Kanske är det en reaktion på att jag vill gå min egen väg och göra min egen verklighet. Jo, något sån't är det nog.

Inga kommentarer: