29 maj 2012

Flyg och trött

Vi kom upp i luften vid 18-tiden. Vi gjorde landningar på både asfalten och på grässtråket, totalt åtta stycken. Alla är väl inte perfekta men jag tar mig ned med hedern i behåll. Det är riktigt roligt. Vi flög i 40 minuter. Jag fick välja om vi skulle flyga ett pass till men jag valde att stå över det passet. Jag är trött. Och det gör att jag tycker att jag inte skulle tillgodogöra mig mer flygning just ikväll. Jag tror trots allt att det var rätt beslut. Att ibland våga satsa och pressa sig och att ibland våga stanna upp och vänta, det är en konst. Normalt satsar jag och kör för fullt men ibland så passar jag och just nu känns det bra även om vädret är bästa tänkbara med en vind ligger helt i banan och som sakta avtar.
Det gjorde det möjligt för R att provflyga sin Trike som han köpt och renoverat efter ett haveri. Nedan några bilder från den flygningen.Inga kommentarer: