13 september 2011

Morgon

Vaknat efter en orolig natt med regn och oro... Känner mig ändå på något märkligt sätt utvilad vilket jag är tacksam för. Tempot hemma idag är lugnt eftersom jag inte behöver stressa iväg till jobbet. Ska istället ansluta till min grupp i Luleå vid halv tio och blir förhoppningsvis bjuden på lunch vid någon av stadens restauranger. "Dagens höjdpunkt" som någon uttryckt.
Jag vaknade som vanligt och av mig själv kl sex. Efter frukost blev det ett ryck ut i min snickarbod. En knapp timmes arbete med att förädla lite virke som ska bli till en låg panel på utsidan om min alldeles nya altan. Man känner sig nyttig och det ger en liten kick av att göra ett kort fysiskt pass om morgonen.
Nu blir det en dusch och sedan att dra iväg norrut. I lurarna finns då Varg Gyllander och Bara betydelsefulla dör. Rätt OK, ändå

Inga kommentarer: