2 januari 2011

Iphone alarm

Blev du inte väckt av din Iphone på nyårsdagen? Det hände mig, i alla fall. Sista dagen på lägret skulle vi ha en ledarsamling kl 09.00. Jag ställde min Iphone på 08.30 när jag gick och lade mig efter 02.00 någon gång. En hyfsad natts sömn alltså framförallt när man är på läger. Efter vad jag kan bedöma som en liten stund så vaknar jag. Konstigt att jag vaknar mitt i natten, jag borde ju vara rejält trött och vilja sova gott. Jag slökollar på min telefon. 08.55. Alarmet har inte fungerat. Jag flyger upp och kommer fem minuter för sent. Nu läser jag i Expressen att felet inte var mitt. Ett mjukvarufel i telefonen gör att alarmet inte fungerar på det nya året...
Enligt en del uppgifter ska felet lösa sig själv imorgon den 3/1 så vi får kolla och se.
Hur som helst så känns det inte bra att detta fel upptäcks på detta viset. Jag vill kunna lita på att min väckarklocka fungerar. Alltid.

Inga kommentarer: