10 januari 2011

Denna dagen

Första dagen på jobbet efter en kompledig vecka. Det blev förstås en kabomstart. Allt och alla på en gång. Jag noterar att det kommer att finnas jobb även denna termin. Jag noterar att jag kollade mailen ikväll, fast jag inte behöver. Stressad, redan? Hade även öppet i min shop ikväll. Det räcker till. Man fyller sin dag. Man får dagen att gå.
Förra året slutade på det bästa sättet med att vara tillsammans med 150 människor på läger som alla var yngre än jag är. Detta jobbåret startade med kraft och vilja. Det finns många saker att ta tag i.
Det verkar som att jag ska på två kurser för att göra PR inom en snar framtid. 24 timmar om mening och engagemang i Luleå och Internationella konferensen i Skellefteå. Det handlar om att bygga montrar. Göra det trevligt och "säljande" En mötesplats. En tillflykt för människor under hektiska kursdagar. Det får gå. Bara att bita ihop. Vill det sig så åker jag också till Göteborg i sommar med ett gäng konfirmander. Däremellan en kurs som startar i februari på distans osv.
Hur hitta ro i detta?
"Framför allt må du bevara ditt hjärta ty därifrån utgår livet."
Sant det.

Inga kommentarer: