9 februari 2010

Hänt

Så har det då hänt, det som nedan beskrivs med glimten i ögat.
Man har ju hört att andra av det andra könet blivit utsatta för detta och nu händer det mig. Så nu vet jag hur det känns och nu känns det som att en utjämning har skett, möjligen tillfällig. Det är inte bara vissa som av andra blir utsatta, kränkta och förnedrade...
Jag befinner mig tillfälligtvis inne på en expedition. I ett rum, väl dold, befinner sig M. M är en "hon".
Det kommer in två unga damer, de ser bara mig och inte M. När vi står en meter från varandra yttrar den ena:
- Finns det ingen här...?
- Jo, jag finns här, menar jag.
Så beskrivs frågan de hade rakt ut i luften riktat till någon annan som i detta fallet blir M. M kommer ut och får frågan upprepad och damerna blir hjälpta.

Vad hände och varför, kan man undra ;-)

Inga kommentarer: