19 november 2009

Datt

Ibland hittar man en blogg där man redan efter några raders slöläsande känner att; här stämmer det. Det finns de där sakerna som berör och betyder något. En blogg med innehåll alltså. Inte alltid märkvärdigt eller stort men äkta och berörande. Det var en förmån att få läsa lite. Och jag ska ge mig tid att läsa mer, sen. Vilken det är säger jag inte, inte än i alla fall.

Det verkar röra mer och mer på sig i min webshop och det är ju alltid trevligt. Men att hålla alla 1668 artiklarna i lager är en omöjlighet. Ibland så lyckas det och jag kan leverera snabbt. Just snabbheten är viktig för många. Eller i alla fall kommunikationen. Ett snabbt svarsmail gör att kunden kan vänta några dagar extra tills jag i min tur fått hem min vara från min leverantör.

Just nu uppskattar jag verkligen Spotify premium. Tack igen! Det var en bra farsdagspresent.

Tänka sig att blommorna som stod på borden vid minnesstunden efter mamma står ännu här hemma. Två veckor har gått. Järnblommor.

Ibland tycker man att man jobbar mycket. Träffade M här i veckan och han berättade att han jobbat Mycket. Eller vad sägs om sexdagarveckor där arbetsdagen börjar 05.30 och slutar 22.30. Han berättade även om veckan de höll på till 01.30 under flera dagar. Jag ska aldrig klaga över att jag kan ha någon lång dag. Däremot tar jag gärna emot hans lön...

Tillverkar ackar till västarna åt Lasergame. Fem celler istället för normala sex celler i ett standard paket. Verkar vara riktigt fina ackar. Och kunden är nöjd. De har fått liv i några västar de trodde hade gett upp. Bra ackar ger liv således...

Inga kommentarer: