27 oktober 2009

Hemmajobb

Igår var en annorlunda dag. Väl på jobbet inser jag att det är lovvecka för en del... Elever och dylikt. Det betyder att det även är golvbonarvecka, något som jag missat helt, ja något som jag nog inte fått veta, ja något gått mig helt förbi ity när det informerades så satt jag hos min mamma.
Det betydde att jag var helt utestängd från mitt arbetsrum. Panik! En kopp kaffe tillsammans med de få som var på jobbet och även tillsammans med kollegan I som var i samma sits lugnade tillvaron något. Vi hittade var sitt rum. Vi kunde logga in och komma åt Internet och våra filer. Men mina speciella program fanns inte i den dator som jag lånade i M:s rum. Det fanns annat att göra. Planera och prata, svara på mail och ringa.
Idag så blev det därför jobb hemma. Samma sak här; tillgång till rätt program, mail, telefon och Internet men inga papper... Det fungerar för någon dag. Mellan jobb och kaffe kan man dessutom klappa hunden och det är inte så dumt.

Inga kommentarer: