25 oktober 2009

En söndag

Idag var det så kallad "Tacksägelse" i kyrkan för min mamma. "Födda och dödda" lästes upp i gudstjänsten och alla döpta och avlidna fick var sitt ljus tänt i den stora ljusbäraren. Det var fint. Mamma samsades med fyra döpta barn. Där trivdes hon säkert så barnkär som hon alltid varit.
Resten av dagens har bestått i att ringa till de som vill bära mamma i hennes kista, ringa till värdpar och försöka få tag i en av hennes barndomsvän.
På kvällen fick jag god hjälp av T som fixade till min mail. Nu är det precis som jag vill. Full webmail med outlookutseende och fullt kompatibel med min Iphone. Allt synkroniserat in i minsta detalj. Mappar, undermappar, filtrering, signatur, drag och släpp etc. Och skriver jag ett svar på ett mail i min telefon så syns det sedan i min webmail. Just nu kan det inte bli bättre. T har en egen mailserver som möjliggör detta. Tack!

Inga kommentarer: