21 augusti 2009

Fredag

Har börjat om att jobba. En tredagarsvecka är väl en rätt så lämplig start på första jobbveckan. Den innehöll för övrigt en hel del datorjobb med att försöka komma ihåg inloggning till dator och alla andra möjliga sidor. Jag har även brottas med Google och vårt nya helt webbaserade mailkonto kopplat till både interna och publika kalendrar. Dock, PIN-koden till min jobbmobil hade jag glömt...kanske har jag ändå haft semester. Som tur var så fanns allt på jobbet.
Alltså ledig fredag. Som sig bör för det mesta. Det är städning, lyssning på Spotify (just nu Fantasy med EWF), ett besök hos mor, 7 km promenad som kan liknas vid träning, sätta in en del stålar, köra in ved och elda så att jag får lite varmvatten till mitt skurvatten. Sedan finns det mängder med olika projekt att ta sig an. Flytta allt virke tex. Någon som vill köpa? Tvåtumfyra, tvåtumfem etc.
Och allt detta i kortbyxor. Sommaren kom tillbaka för en dag.

Inga kommentarer: