28 december 2008

Väldigt mycket söndag

Det har varit väldigt mycket söndag över denna söndag. Jag sov länge och gav mig själv tillåtelse att göra just det. Jag har ju ledigt och det är mörkt så länge så då är det läge att sova lite länge. Sedan blev det en liten skidtur "off pist" på mina marker. Ett sagoligt bra skidföre! Det gick så otroligt lätt. Sedan blev det en dusch och en lunch framför TV:n där jag noterade att det gick dåligt för de svenska skidåkarna.
Dagens stora tack går till J som fixade inloggningen på Blåslanda. Jag hade varit lite för klåfingrig och avaktiverad en del funktioner i Joomla. Ska aldrig göra om det...
Ett besök hos mor och syster har även funnits med på dagens agenda.
En sån där bra dag utan stress men där det ändå hände en hel del.
Senare ikväll blir det nog Missions impossible. Kanske har jag sett den, i så fall stänger jag av.

Inga kommentarer: