4 december 2008

En förmiddag

Det blev en lugn förmiddag. Lätt sovmorgon, ja faktiskt nästan en timme innan det var dags att åka till Luleå för ett sammanträde. Det var rätt snabbt avklarat och efter det gjorde jag helg... Inte dumt att jobba 75%.
På vägen hel stannade jag av för att göra vinter även i kyrkstugan. Nu är luckorna stängda och jag sade godnatt till den. Vila i frid...
Ett besök vid pappas grav fanns även med på programmet. Jag fick gräva fram stenen lite, det har ju kommit en del snö. I ljuslyktan har jag för länge sedan placerat att batteriljus som ska flämta som ett riktigt ljus. Med skymningsrelä och allt. Och tänk att den fungerade ännu. Det var kul att se. Visst, det är lite plastigt men det lyser då i alla fall.
Kring tolvslaget så besökte jag så den lokala affären och fick ett "han bra da" med mig när jag packade in varorna i påsen. Hon menade givetvis givetvis Ha en bra dag. Men det är inte så lätt med svenskan när man inte är från Sveriget.

Inga kommentarer: