3 december 2008

Beach 2009

Jag tränar så smått. Har siktet inställt på beach 2009... Det är givetvis ett skämt. I högsta grad som jag badade endast en gång under beach 2008. På Sicilien.
Men det är rätt skönt att träna lite. Efteråt.
Det finns få ursäkter i mitt fall. Det finns gym i källaren på min arbetsplats, det finns skidspår utanför knuten och det finns motionsspår att springa efter när den årstiden är inne. Och allt är gratis! Jag har eget omklädningsskåp och egen nyckel och vi har en timmes friksvårdstid per vecka. Det finns dusch, bastu och bra omkädningsrum. Så de yttre förutsättningarna finns verkligen.
Det är däremot den inre kampen som är lite svårare. Att motivera sig. Att känna efter och hitta orsaker att inte ta sig ut eller ta sig ned. De finns givetvis ibland men inte så ofta som de kan kännas.
Ibland tänker jag på devisen förmedlat av min kollega skidtränaren; en dag utan träningsvärk är en förspilld dag.

Inga kommentarer: