19 november 2008

Blondinbella

Nu har denna bloggikon Blondinbella gjort något bra. Hon har skrivit ett vasst debattinlägg i en kvällstidning där hon starkt ifrågasätter Janne Josefsson. Hon skriver bland annat; "Debatt" blir förutsägbart när Janne Josefsson bestämmer ordningen på programmet i förväg. Han provocerar ofta fram åsikter hos ena sidan för att debatten ska sluta som planerat. Det är inte sällan som han låter människor med noll kunskap sitta och vara med och bedöma i frågorna".
Jag har själv bara sett delar ur hans program. För det är väl hans program, knappast tittarnas eller gästernas. Nej,jag gillar inte hans metoder och hans sätt att bemöta människor. Respekt saknas och ett intresse att veta hur människor ser på sin sak. Det blir alltid fragment och ytligt. Det som alltid räddar mig är TV-dosan. Jag byter direkt. Det finns annat att se på eller så stänger jag av.

Inga kommentarer: